FIFA: Δεν υπήρξε διαπόμπευση της εθνικής ομάδας της Β.Κορέας – Τα ελληνικά ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών κάνουν την είδηση “γαργάρα”..

Έχουν περάσει 40 τουλάχιστον ημέρες από τότε που η FIFA, η παγκόσμια αυτή ομοσπονδία του εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου, υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση, κάτω από το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων και καταγγελιών εναντίον της, σε ότι αφορά τον ενεργό της ρόλο στην σχεδιασμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, μέσα από μια βιομηχανία παραγωγής δυσφημιστικών ειδήσεων κατά της εθνικής της ομάδας, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελο ποδοσφαίρου της Νοτίου Αφρικής (βλ. άρθρο στην έγκριτη ιστοσελίδα sport.gr) .

Η FIFA υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει ότι οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα περί διαπόμπευσης ήταν απολύτως ανυπόστατα.

Τα ΜΜΕ στη χώρα μας τα οποία για πολλές εβδομάδες “δούλεψαν στο φούλ” για να φτάσει παντού η κατασκευασμένη είδηση της δήθεν διαπόμπευσης, ξαφνικά κώφευσαν και – όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε – έκαναν την είδηση “γαργάρα”.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι βαρώνοι της ενημέρωσης, με κορυφαία παραδείγματα τις διάφορες «αριστερές» εφημερίδες των «αριστερών» μεγαλοεκδοτών της χώρας (Βήμα, Έθνος, Ελευθεροτυπία, πίσω βέβαια δεν έμεινε και η TVXS του “αριστερού” κ.Κούλογλου), αλλά και τα κρατικά και τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια των υπολοίπων μεγαλοεφοπλιστών, όλοι μαζί απέκρυψαν από το λαό την τελική κατάληξη της βρώμικης αυτής υπόθεσης, με σκοπό να διατηρηθεί στις συνειδήσεις του κόσμου το αντικομμουνιστικό κατασκεύασμα (και να προστεθεί έτσι στα υπόλοιπα “εγκλήματα του κομμουνισμού” που έχουν πλασάρει κατά καιρούς) και ταυτόχρονα να συγκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος τους ως αναμεταδότες της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, ως μέσα παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και ιδεολογικού εκφοβισμού του λαού.

Ξεχωριστή και εξίσου σημαντική στη διασπορά της γκεμπελικής προπαγάνδας η “συνεισφορά” των δεκάδων πολυποίκιλων, πολύχρωμων ιστολογίων (blogs) που σε ρόλο παπαγάλου αναπαρήγαγαν και πολλαπλασίασαν με περισσή επιμέλεια (για μια ακόμη φορά) την ψευδή και κατασκευασμένη από την CIA “είδηση”.

……………………………………………………

Οι μεγαλοεκδότες, οι μεγαλοκαναλάρχες δεν μοχθούν για την ενημέρωσή του λαού, ούτε βέβαια για την βελτίωση της ζωής του Βορειοκορεάτη ή του Κουβανού. Αυτό που τους ανησυχεί πραγματικά είναι μην τυχόν και βρουν η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή το δρόμο τους και συναντηθούν με το ΠΑΜΕ, με το ΚΚΕ.
Αλλά “το ψέμα” όπως λέει η λαϊκή παροιμία “έχει κοντά ποδάρια” και ο λαός, αργά ή γρήγορα θα φροντίσει να γίνει ο εφιάλτης τους πραγματικότητα.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Όταν η γελοιότητα της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας προκαλεί την νοημοσύνη μας…
Fifa satisfied North Korea players were not punished for World Cup failure
FIFA dismiss North Korea World Cup punishment claims

This entry was posted in Άρθρα (Articles) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to FIFA: Δεν υπήρξε διαπόμπευση της εθνικής ομάδας της Β.Κορέας – Τα ελληνικά ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών κάνουν την είδηση “γαργάρα”..

 1. Pingback: Redblogs.gr » FIFA: Δεν υπήρξε διαπόμπευση της εθνικής ομάδας της Β.Κορέας – Τα ελληνικά ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών κάνουν την είδηση “γαργά

 2. Επιτέλους να αποκαλυφθούν τα πασοκοπαγαλάκια…..
  Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.
  ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΦΕΙΔΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΕΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ……

 3. Πλάκα κάνεις radiocollectiva; Είναι η Βόρεια Κορέα (ΛΔΚ) παράδειγμα άμεσης δημοκρατίας;;; Μπορώ να δεχτώ να θαυμάζει κάποιος οποιοδήποτε καθεστώς θέλει, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε, έτσι; Ένα μονοκομματικό καθεστώς στο οποίο ο λαός δεν λαμβάνει μέρος σε δημοψηφίσματα ή άλλου είδους άμεσες διαδικασίες, ε απλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως παράδειγμα εφαρμογής άμεσης δημοκρατίας.

  Είναι σαν να λες πως η Ελλάδα είναι παράδειγμα σοσιαλιστικής χώρας επειδή κυβερνάται από το ΠΑΣΟΚ!

  Η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει πραγματικά άμεση δημοκρατία εδώ και πάνω από 120 χρόνια είναι η Ελβετία, είτε μας αρέσει, είτε όχι…

 4. Pingback: Υπέρμαχοι του “εκδημοκρατισμού” ή πλασιέδες της απόγνωσης και της εξαθλίωσης; | North Korea: Documents & Documentaries. . . Ντοκουμέντα για την Λ.Δ. της

 5. Δεν είχαμε κανένα λόγο να απαντήσουμε ωστόσο όμως, απ’ ότι φαίνεται η “λογική του μονοκοματικού κράτους” που καταγράφετε είναι η λογική της αντιγραφής επικόλησης της λογικής του αντικομμουνιστικού μνημονίου, κατ’ επέκταση δεν υπάρχει κανένας λόγος για παραπέρα κουβέντα.
  Απλά δεν θέλαμε να θεωρήσετε αδυναμία την απουσία απάντησης μας, καλό πάντως θα ήταν να ψάχνατε να βρίσκατε το σύνταγμα της ΛΔ Κορέας για να δείτε για το πως λειτουργεί το εκεί εποικοδόμημα.
  Είναι άλλο πράγμα οι αδυναμίες που αντικειμενικά έχουν και άλλο η προβοκάτσιες της ΕΡΤ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.